Reparation af stenslag tilbydes her

​Er uheldet ude, og har du fået et stenslag i frontruden, udfører vi hos FF Biler professionel reparation af stenslag. Vi har mange års erfaring på området, så du kan trygt lade os være din næste samarbejdspartner. Vores autoværksted er beliggende i Brædstrup, men vi servicerer også gerne kunder fra Horsens, Skanderborg, Rask Mølle og andre omkringliggende områder.

De fleste bilejere oplever at få et stenslag før eller siden. Ofte er man ikke selv skyld i uheldet, hvilket blot gør skaden endnu mere irriterende og ubelejlig. Heldigvis er der professionel hjælp at hente lige her hos os. Vi står nemlig altid klar til at foretage en reparation af stenslag, hvad enten der skal en udskiftning af forrude til eller blot en mindre reparation af lakken.

Hvad koster reparation af stenslag?

Den nøjagtige pris på reparation af stenslag afhænger af skadens omfang. Dog kører vi ofte med gode tilbud, hvor det klares til en skarp og billig pris. 

Vi arbejder desuden også gerne for forsikringsselskaber, så du bør ikke holde dig tilbage med at søge hjælp hos os, hvis der er tale om en forsikringsskade.

Hvis du vælger vores autoværksted til at ordne din bil, så er du garanteret en professionel behandling under hele processen. Vi lytter til dine ønsker, og finder den løsning, som passer bedst til disse. Du kan desuden være sikker på, at alle løsninger er solide og holdbare.

Kontakt os for flere oplysninger

Ønsker du at modtage flere oplysninger om, hvad vi kan gøre for dig, eller har du brug for at få repareret et stenslag med det samme, så er du til hver en tid velkommen til at kontakte os.

Du kan ringe på telefon 75 76 31 54 eller sende en e-mail til ff-group@mail.dk, så vender vi tilbage med flere oplysninger hurtigst muligt.​

​Firma information

firma-ikon

​​FF ​Biler

​K.A. Finans ApS